Bestyrelsen
Donationer og gaver
Bliv medlem
Medlemmer
Nyhedsbreve
Lidt historie
Links
Kontakt
Tilmeld nyhedsbrev

Støtteforeningen for Hospice Sydvestjylland

Støtteforeningen for Hospice Sydvestjylland blev stiftet i 1996.

Det var en hurtigtvoksende forening, med meget stor medlemsopbakning omkring det arbjede, som bestyrelsen satte i gang for at få et hospice i Sydvestjylland.
 

Efter ca. 12 år kunne vi den 11. december 2006 indvie Hospice Sydvestjylland
Støtteforeningens formål er herefter

  • at støtte centrets fortsatte drift
     
  • at virke for udbredelse og formidling af idégrundlaget for lindrende omsorg og pleje i forhold til uhelbredeligt syge og døende mennesker byggende på et kristent grundsyn

Nyheder


Tirsdag d. 6. februar 2007
Generalforsamling 2007
Datoen for generalforsamlingen 2007 er nu fastlagt
Læs mere
Mandag d. 8. januar 2007
Bestyrelsesmøde i Støtteforeningens bestyrelse
Bestyrelsesmøde i Støtteforeningens bestyrelse den 24. januar 2007
Læs mere

Se alle nyheder

Arrangementer
 

Der blev desværre ikke fundet nogle arrangementer.

 

Nyt fra Hospice Forum

 

26. juli 2021
Jeg hedder Jannie. Jeg har fået fornøjelsen af at fortælle jer lidt om, hvordan det er at være sygeplejerske på Strandbakkehuset i Rønde.
laesMere(1).gif
21. juli 2021
Et lille hæfte med plads til egne noter kan hjælpe både pårørende og døende med at få sagt fint farvel. Det kan være svært at få gang i samtalen, men mange finder ro i at vide, at der er styr på deres begravelse. Og især kan det hjælpe vores pårørende, hvis vi har nedfældet vores sidste vilje.
laesMere(1).gif
16. juli 2021
Louise var skeptisk, da sygeplejerskerne foreslog familien at tale om begravelse. Hendes mor var syg og lige kommet på hospice, og Louise brød sig ikke om at foregribe døden på den måde. Eller bare tale om den. I dag er hun glad for deres alvorlige snakke, der hjalp dem alle til en smuk afsked.
laesMere(1).gif
13. juli 2021
Jane havde kæmpet længe for at blive hjemme. Hun ville beskytte sine børn, klare sig selv og ikke lade sygdommen bestemme det hele. Til sidst løb hun tør for kræfter. På Hospice Vendsyssel kan hun lægge ansvaret fra sig og nyde livet lidt igen.
laesMere(1).gif
© Copyright | Støtteforeningen for Hospice Sydvestjylland | Kirkegade 70 | DK-6700 Esbjerg | Tlf.: 75 12 37 11 | E-Mail: hospicesydvestvenner@gmail.com