Bestyrelsen
Bliv medlem
Medlemmer
Nyhedsbreve
Lidt historie
Links
Kontakt
Tilmeld nyhedsbrev
TilbageTirsdag d. 3. april 2012
Forårsmøde med TV-journalisten Eva Jørgensen
Tirsdag, den 8. maj 2012 præcis kl. 18.00. Bemærk tidspunkt!
Kirkegade 70, 6700 Esbjerg (KFUM og KFUKs lokaler).

Eva-Jørgensen.jpg


Eva Jørgensen har udgivet den meget roste bog "Vi ses i morgen" om rollen som pårørende til et døende menneske. Bogen blev til som følge af hendes mands meget tidlige død. Siden kom i 2010 bogen "Sorrig og glæde", der handler om månederne efter mandens død, og hvordan Eva Jørgensen fandt vej igennem smerten.

Med udgangspunkt i sine bøger "Vi ses i morgen" og "Sorrig og glæde", fortæller Eva Jørgensen om rollen som pårørende til et menneske med en dødelig sygdom. Og siden hvordan hun betragter døden og finder vejen igennem smerten.
Om sorgen og glæderne. Om konflikterne og skyldfølelsen over ikke at slå til. Om tabuerne og kampen for selv at overleve psykisk. Det er et gribende foredrag om følelser, om hvordan arbejde bliver en central brik i forsøget på at overvinde smerten og hvordan man genvinder troen.
Alle er velkomne.

Efter foredraget med Eva Jørgensen er der kaffe og brød og herefter afholdes generalforsamling i Støtteforeningen for Hospice Sydvestjylland.

© Copyright | Støtteforeningen for Hospice Sydvestjylland | Kirkegade 70 | DK-6700 Esbjerg | Tlf.: 75 12 37 11 | E-Mail: hospicesydvestvenner@gmail.com